INGREDIENTS:
200g. arros bomba
4 costelles de porc tallades
4 xampinyons tallats
1 ceba escalivada
1 pabrot vermell escalivat
3 tomáquets escalivats
200g. de cargols nets i bullits
70g. de conyac
1 culleredeta de pebre vermell
800g. d’aigua o caldo
sal
oli
PREPARACIÓ:
Posem la costella de porc tallada a la paella a sofregir i un all un cop sofregida i afagim els xampinyons i remenem tot , afagim el pebre i remenem ben
remenat i afagim el conyac i deixem que avapori, ara es el moment d’afagir la ceba, el pabrot i els tomáquets escalivats i tallats petit remenem tot i afagim
els cargols
Ara i afagim l’arros el suc de les verdures que han deixat despues d’escalivarles i el caldo o l’aigua calenta, rectifiquem de sal i coem uns
12 minuts
Mentres preescalfem el forn a 220º
Ara la posem el forn uns 5 minuts
Una resposta a “PAELLA D’ARROS AMB COSTELLA DE PORC I CARGOLS”