PAELLA D’ARROS AMB COSTELLA DE PORC I CARGOLS

INGREDIENTS:

200g. arros bomba

4 costelles de porc tallades

4 xampinyons tallats

1 ceba escalivada

1 pabrot vermell escalivat

3 tomáquets escalivats

200g. de cargols nets i bullits

70g. de conyac

1 culleredeta de pebre vermell

800g. d’aigua o caldo

sal

oli

PREPARACIÓ:

Posem la costella de porc tallada a la paella a sofregir i un all un cop sofregida i afagim els xampinyons i remenem tot , afagim el pebre i remenem ben

remenat i afagim el conyac i deixem que avapori, ara es el moment d’afagir la ceba, el pabrot i els tomáquets escalivats i tallats petit remenem tot i afagim

els cargols

Ara i  afagim l’arros el suc de les verdures que han deixat despues   d’escalivarles i el caldo o l’aigua calenta, rectifiquem de sal i coem uns

12 minuts

Mentres preescalfem el forn  a 220º

Ara la posem el forn uns 5 minuts

Anuncis

Una resposta a “PAELLA D’ARROS AMB COSTELLA DE PORC I CARGOLS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s