FLAM XINES (REPOSTERIA)

INGREDIENTS:

PA DE PESSIC

160g. d’ous

80g. de sucre

80g. de farina

FLAM

100g. de rovell

80. d’ou

95g. de llet

220g. sucre

120g. d’aigua

PREPARACIÓ:

PA DE PESSIC

Preescalfem el forn a 200º

Posem paper de forn a la plata i reservem

Seperem les clares dels rovells, muntem les clares amb la meitat del sucre i reservem, ara muntem els rovells amb la resta de sucre

Tamisem la farina i la berregem al bol dels rovells pero intercalant farina i clares i sempre acavem amb clares

Posem la berreja en una maniga pastissera posem a la plata del forn i enfornem a 200º uns minuts fins que estigui cuita

Un cop cuita reservem

FLAM

Podem fer sucre cremat, amb un casso amb sucre aigua i unes gotes de llimona o podem fer servir de compra

Posem l’aigua el sucre al foc i deixem bullir un minut i reservem

Mentres berregem la llet, els ous i els rovells un cop berrejat  i avoquem l’almivar calent i remenem

Avoquem la berreja dins un  motlle  que i tindrem el caramel (un motlle que quedi uns 2 cm d’altura)

Coem al bany maria uns 40 minuts a 150º

Tallem el pa de pessic de la mida del motlle del flam

Un cop fred el flam el desmotllem sobre el pa de pessic

Ara el tallem a daus de uns 3x3cm

I els posem dins de blondes

I tenim una postre de reposteria binissima

 

Una resposta a “FLAM XINES (REPOSTERIA)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s