INGREDIENTS:
PA DE PESSIC
160g. d’ous
80g. de sucre
80g. de farina
FLAM
100g. de rovell
80. d’ou
95g. de llet
220g. sucre
120g. d’aigua
PREPARACIÓ:
PA DE PESSIC
Preescalfem el forn a 200º
Posem paper de forn a la plata i reservem
Seperem les clares dels rovells, muntem les clares amb la meitat del sucre i reservem, ara muntem els rovells amb la resta de sucre
Tamisem la farina i la berregem al bol dels rovells pero intercalant farina i clares i sempre acavem amb clares
Posem la berreja en una maniga pastissera posem a la plata del forn i enfornem a 200º uns minuts fins que estigui cuita
Un cop cuita reservem
FLAM
Podem fer sucre cremat, amb un casso amb sucre aigua i unes gotes de llimona o podem fer servir de compra
Posem l’aigua el sucre al foc i deixem bullir un minut i reservem
Mentres berregem la llet, els ous i els rovells un cop berrejat i avoquem l’almivar calent i remenem
Avoquem la berreja dins un motlle que i tindrem el caramel (un motlle que quedi uns 2 cm d’altura)
Coem al bany maria uns 40 minuts a 150º
Tallem el pa de pessic de la mida del motlle del flam
Un cop fred el flam el desmotllem sobre el pa de pessic
Ara el tallem a daus de uns 3x3cm
I els posem dins de blondes
I tenim una postre de reposteria binissima
Una resposta a “FLAM XINES (REPOSTERIA)”