CREMA DE CARBASSA (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

1 ceba

1 tros de porro

400g de carbassa

sal

oli

1 tall de pa torrat i tallat a daus( o picatostes)

PREPARACIÓ:

Tallem la ceba i el porro a trossos i els posem a la maquina i afagim l’oli i triturem uns segons a vel.4

Sofregim 12 minuts 100º vel1

Mentres pelem i tallem la carbassa i reservem

Triturem la ceba i el porro uns segons vel.6, afagim la carbassa i la mateixa quantitat d’aigua  l’sal coem 25 minuts varona vel.1, un cop cuita deixem refredar

una mica i triturem ben triturat

Avui l’hem servit dins la mateixa carbassa i acompanyada de el pa torrat i tallat i un bon raig d’oli

Ara que fa fred es molt bona aquesta crema

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s