CONFITURA DE CODONY THERMOMIX

INGREDIENTS:

1 quilo de codonys (els he pessat ja tallats i sense llavors)

450g. de sucre moreno

1 llimona

PREPARACIÓ:

Rentem i fregem amb un fregall  els codonys

Els tallem a daus i treiem les llavors

Pelem la llimona i treiem les llavors i tallem

Posem la llimona i els codonys a la maquina i triturem uns minuts a vel.5 10 que quedi ven tritutat

Afagim el sucre i progremem uns 20 minuts vel.4 a 100º

Treiem el cubilet i posem el xistellet perque no esquitxi i tornem a progremar 20 minuts mes vel.4 a 100º

I tenim una confitura per menjar en pa o com aperitiu amb formatge

Bonissima….

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s