AMANIDA DE COL D’IVERN I XAMPINYONS LAMINATS

 

INGREDIENTS:

Un tros de col tallada en juliana

2 talls de pinya tallats

1/5 poma tallada a daus

1/5 ceba tendre tallada

3 xampinyons pelats i tallats a rodelles

suc llimona

oli d’ oliva

sal maldón

PREPARACIÓ:

1º Posem els xampinyons uns minuts amb el suc de llimona

2º En una plata i posem la col,la pinya, la ceba , la poma i per ultim els xampinyons laminats i amanim amb la sal i l’oli ( i podem afagir una mica de vinagre de poma o el suc de

llimona de marinar els xampinyons o res)

Un bon primer plat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s