COCA DE CARBASSO I PASTANAGA

INGREDIENTS:

1 carbasso ratllat

1 pastanaga ratllada

75g. mantega

100g. sucre

2 ous

70g. de farina d’atmetlla

70g. de coco ratllat

1 culleredeta de llevat

ralladura de llimona

un pols de sal

1 cullerada de vainilla

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Untem un motlle amb mantega spray i reservem

Berregem tots els ingredients de la coca

Posem tota la berreja al motlle

Enfornem uns 45 minits (sempre vigilant perque cada forn es diferent)

Una coca diferent per esmorsar o berenar

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s