RISOTTO DE BOLETS I SALSITXA

INGREDIENTS: PER 4 PERSONES:

400g. d’arrós Arborio o bomba

1 carbasso

200g. xampinyons  o ceps

4 salsitxes

1 brou de pollastre o aigua

1 ceba

1 gra d’all

50g. mantega

40g. de parmesa ratllat

oli d’oliva

sal

PREPARACIÓ:

Picar la ceba i l’all , tallar el carbasso a daus petits

Tallar els bolets

Posem oli a la paella i sofregim la ceba i l’all,que quedi cuita pero que no agafi color i afagim les salsixes tallades a boletes i els bolets coem que avapori tota l’aigua

Ara i afagim els daus de carbasso i cop cuit, afagim l’arros i remenem uns minuts

Es el moment d’afagir el brou bullint a poc a poc a mida que l¡arros el necesiti,posem sal, a de coure entre uns 16-18 minuts

Quan l’arros estigui el punt afagim la mantega i el parmesa, remenem tot  i podem servir

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s