INGREDIENTS: PER 4 PERSONES:
400g. d’arrós Arborio o bomba
1 carbasso
200g. xampinyons o ceps
4 salsitxes
1 brou de pollastre o aigua
1 ceba
1 gra d’all
50g. mantega
40g. de parmesa ratllat
oli d’oliva
sal
PREPARACIÓ:
Picar la ceba i l’all , tallar el carbasso a daus petits
Tallar els bolets
Posem oli a la paella i sofregim la ceba i l’all,que quedi cuita pero que no agafi color i afagim les salsixes tallades a boletes i els bolets coem que avapori tota l’aigua
Ara i afagim els daus de carbasso i cop cuit, afagim l’arros i remenem uns minuts
Es el moment d’afagir el brou bullint a poc a poc a mida que l¡arros el necesiti,posem sal, a de coure entre uns 16-18 minuts
Quan l’arros estigui el punt afagim la mantega i el parmesa, remenem tot i podem servir
Una resposta a “RISOTTO DE BOLETS I SALSITXA”