ENTREPA D’ESCALIVADA I ANXOVES

INGREDIENTS:

1 pebrot

1 alberginia

1 ceba

1 patata

pa (gallega)

1 tomaquet madur

anxoves

oli

PREPARACIÓ:

Presscalfem el forn a 180º

Posem el pebrot,alberginia,patata i ceba a la plata del forn a escalivar

Un cop escalivat netejem i reservem

Xuquem el pa amb tomáquet

Tallem les verdures petites les posem sobre el pa i afagim les anxoves i amanim amb oli d’oliva

I tenim un sopar bò i sencill

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s