PAELLA DE PEIX I MARISC

INGREDIENTS: Per 4 persones:

1 ceba

1 pebrot vert

1 tira de pebrot vermell

3 tomáquets madurs

1 gra d’all

2 carxofes

400g. d’arrós bomba o carnaroli

900g. de brou de peix o aigua

4 gambes

4 escamarlans

1 grapat de musclos

1 grapat de cloïsses

1 sepia

oli d’oliva

sal

PREPARACIÓ:

Posem les cloïsses amb aigua i sal per treure la sorra (una hora)

Obrim els musclos i cloïsses al vapor i reservem

Posem oli d’oliva a la paella i marquem les gambes i escamarlans i reservem

Piquem l’all,la ceba, el pebrot vert i vermell molt petit i sofregim , mentres ratllem els tomáquets, afagim el tomáquet i el cuinem que quedi ben confitat, un cop tot ven

confitat i afagim la sepia a daus i la carxofa tallada i coem

Preescalfem el forn a 220ºº

Un cop el sofregit fet el passem a la paella de fer l’arrós i afagim l’arros i el sofregim una mica i afagim el fumet bullint i afagim el marisc i posem sal i quan torni a bullir posem

al forn uns 15 minuts

Bonissima.

 

Anuncis

Una resposta a “PAELLA DE PEIX I MARISC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s