COCA DE PINYA

INGREDIENTS:

1/5 pinya tallada

100g.sucre

unes gotes de suc de llimona

4 ous

150g. sucre moreno

150g. de farina integral

15g. de llevat

150g. d’oli d’oliva suau

PREPARACIÓ:

Posem el sucre i el suc llimona al foc a fer el caramel, un cop fet el posem al motlle i afagim la pinya tallada a rodelles i reservem

Preescalfem el forn a 180º

Berregem els ous amb el sucre i afagim l’oli i despues la farina i el llevat i berrejem tot junt

Avoquem sobre la pinya i enfornem uns 40 minuts vigilant que cada forn es diferent

Un cop cuita treiem del forn deixem refredar i avoquem sobre una safata i podem servir

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s