ARROS CALDOS DE GAMBES

INGREDIENTS PER 4 PERSONES:

400g. d’arros bomba

16 gambes

1 porro

1 ceba

1 gra all

3 tomáquets madurs

200g. carbassa

2,5l. aigua

oli

sal

PREPARACIÓ:

Pelar les gambes i reservar caps i carn

Tallem totes les verdures a daus petits

Posem oli a l’olla i afagim les verdures i les sofregim un cop s’ha avaporat tota l’aigua de les verdures i afagim els tomáquets ratllats i coem que quedi molt confitat, afagim

els caps de les gambes els sofregim i afagim l’aigua   i sal  deixem bullir uns 30 minuts

Un cop han passat els 30 minuts triturem tot molt triturat, colem  amb un colador fi  i tornem a posar a l’olla que bulli i quan bulli i afagim l’arros , rectifiquem de sal i coem uns

15 minuts

Tallem els cossos de les gambes i quan l’arros es cuita apagem foc i afagim les gambes

ARROS CALDOS BONISSIM

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s