INGREDIENTS PER 4 PERSONES:
400g. d’arros bomba
16 gambes
1 porro
1 ceba
1 gra all
3 tomáquets madurs
200g. carbassa
2,5l. aigua
oli
sal
PREPARACIÓ:
Pelar les gambes i reservar caps i carn
Tallem totes les verdures a daus petits
Posem oli a l’olla i afagim les verdures i les sofregim un cop s’ha avaporat tota l’aigua de les verdures i afagim els tomáquets ratllats i coem que quedi molt confitat, afagim
els caps de les gambes els sofregim i afagim l’aigua i sal deixem bullir uns 30 minuts
Un cop han passat els 30 minuts triturem tot molt triturat, colem amb un colador fi i tornem a posar a l’olla que bulli i quan bulli i afagim l’arros , rectifiquem de sal i coem uns
15 minuts
Tallem els cossos de les gambes i quan l’arros es cuita apagem foc i afagim les gambes
ARROS CALDOS BONISSIM