AZUKI AMB VERDURES

 

INGREDIENTS:

200g. d’azuki cuits

2 esparrecs verts

4 tomáquet xerri

4 xampinyons

1/5 pabrot vert

1/5 carbasso

1 ceba tendre

1 pastanaga

una mica de broquil vert

PREPARACIÓ:

Azukis cuits

Tallem les verdures i els xampinyons i reservem

Posem una paella al foc amb oli i saltajem les verdures i els xampinyons i un cop les verdures al tente i afagim les azuki i la sal deixem tot junt uns minuts

 

Els azukis son molt saludables i junt amb les verdures tenim un bon plat per dinar

Anuncis

Una resposta a “AZUKI AMB VERDURES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s