APERITIU DE PASTA DE FULL(ESCALIVADA I ANXOVA I PERNIL DOLS I FORMATGE)

INGREDIENTS:

1 base de pasta de full

escalivada (pabrot , alberginia i ceba)

anxoves

pernil dols

formatge

pipas carbassa

pipes girasol

ou

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Partim la pasta de full en 4 rectangles

I en ferem dos de escalivada i anxova,  dos de pernil dols i formatge

Per els de escalivada i posem:

A sobre de la pasta fullada i posem tires de pabrot, alberginia i ceba escalivada i unes anxoves i cargolem i reservem

I les altres dos i posem unes tires de pernil dols i formatge i cargolem i reservem

Per tallarles mes be les podem posar uns minuts al congeledor

Preescalfem el forn a 180º

Posem paper de forn a la plata

Tallem les pastes a la mida que ens agradi i les posem a la plata, les pintem amb ou batut i afagim les pipes i enfornem uns 15 minuts

Un aperitiu sencill i bó

Podem fer l’escalivada nosaltres o comprarla feta

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s