TARTELETES DE PASTA BRISA

INGREDIENTS:

1 pasta brisa

2 pomes vermelles

el suc de una llimona

la pell de 1/5 llimona

canyella

250g. llet (sense lactosa)

50g. de sucre

2 rovells d’ou

20g. de mido (maicena)

PREPARACIÓ:

Reservem una mica de llet

La resta de llet la posem al foc amb canyella, el sucre i pell de llimona i quan arrenqui el bull la treiem del foc i deixem infusionar uns minuts

La llet reservada freda i afagim la maicena i la desfem que no i quedin grumolls ara i afagim els rovells i berregem , i avocolem tot  sobre la llet infusionada i colem tot junt

i tornem posar al foc que torni a bullir i remenem un cop bulli treiem del foc i contiunem remenan , posem paper film i reservem que refredi

Preescalfem el forn a 190º

Tallem la pasta brisa de la mida de tartaletes individuals, la posem dins els motlles i les punxem i les cobrim amb un pes o cigrons secs i enfornem uns 10

minuts,treiem els cigrons i couem uns minuts mes fins que la pasta quedi daurada i deixem refredar

Tallem les pomes a rodanxes fines amb pell , les ruixem amb el suc de llimona i les couem uns dos minuts al microones

Muntem el plat:

Posem la crema dins les tartaletes, i amb dos  rodanxes de poma li donem forma de rosa i li posem a sobre la crema

I pintem amb una mica de gelatina de poma

Bonissimes

Anuncis

Una resposta a “TARTELETES DE PASTA BRISA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s