TATIN DE PLATAN

INGREDIENTS:

PASTA BRISA

125g, de farina

30g. de sucre

60g. de mantega pomada

1/5 ou

sal

TATIN DE PLATAN

8 platans

100g. de sucre

30g. de mantega

vainilla

PREPARACIÓ:

PASTA BRISA

En un bol berregem la farina, la sal i el sucre i afagim la mantega i berregem amb els dits, afagim l’ou i berregem que quedi una massa homogenia

L a posem amb film i la guardem a la nevera una estona

La posem al mig de dos papers de forn i l’estirem amb un corro a la mida de el motlle i tornem a guardar estirada a la nevera

TATIN

Preescalfem el forn a 180º

Fem el caramel a la paella amb el sucre i unes gotes de llimona que ens quedi un color daurat

Lèscampem dins el motlle

Pelem i tallem els platans tots a la meteixa mida de uns 3 cm.

Els posem ven posats dins el motlle, i posem les llavors de vainilla i daus petits de la mantega

Ara la tapem amb la pasta brisa i fem una creu al mig perque surti el vapor,la posem al forn  fins que ens quedi daurada

La deixem refredar una micai a menjar

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s