PINYA FARCIDA DE CREMA CATALANA

 

INGREDIENTS:

500g. de llet  (sense lactosa)

4 rovells d’ou

20g. de maicena

100g. de sucre

1 branca canyella o canyella amb pols

la pell de una llimona

1 pinya

PREPARACIO:

Reservem una mica de llet

La resta la posem al foc amb el sucre, canyella i pell de llimona, quan bulli la treiem del foc  la tapem i la deixem infusionar una estona

Desfem la maicena amb la llet reservada freda un cop ven desfeta i afagim els rovells i remenem tot, i avoquem la llet que teniem a infusionar i colem i tornem a posar al foc,

Al primer bull treiem del foc  sense deixar de remenar , fins que espessi deixem refredar tapada amb film

Tallem la pinya per la meitat la buidem i la tallem a daus

Un cop freda la crema la berregem amb els daus de pinya

Umplim la pinya amb la berreja

I tirem sucre al damunt i cremem amb un bufador o amb una pala

 

Anuncis

Una resposta a “PINYA FARCIDA DE CREMA CATALANA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s