COCA DE TORRO

INGREDIENTS:

200g. de torro de xixona

120g. de sucre moreno

1 iogurt

3 ous

200g. de farina integral

1 sobre de llevadura royal

un pols de sal

100g. d’oli

una mica de torro del fort esmicolat

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Batem els ous i el sucre, afagim l’oli i el iogurt i berregem,afagim el torro esmicolat i la farina, la llevadura i la sal i remenem tot

Posem dins el motlle i enfornem uns 25 a 30 minuts fins que estigui cuita

Un cop cuit deixem refredar i  desmotllem i posem el torro fort esmicolat per sobre

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s