TORRO DE FOIE(THERMOMIX)

INGREDIENTS:

sucre

100g. de atmetlla torrada

200g. de foie mi-cuit

1/5 culleredeta de curri

un pols de sal

un pols de pebre

unes torredetes

1 mango

ceba caramelitzada

PREPARACIÓ:

Posem el sucre al vas 15seg.vel.10

Afagim les atmetlles  15 seg.vel.5, i 10seg. vel.10

Afagim el curri, el pebre, la sal i el foie i 20seg. vel.3

Ara posem un film sobre el marbre i avoquem la barreja i fem un cordo de uns 30cm i l’emboliquem com un caramel i congelem

El moment de servir tallem el torro de foie en rodelles de uns 5mm

Posem cada rodella sobre una torredeta i a sobre un dau de mango i una mica de ceba caramalissada

 

 

Anuncis

Una resposta a “TORRO DE FOIE(THERMOMIX)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s