MAGDELENES DE PLATAN, FARINA D’ATMETLLA I CIVADA

INGREDIENTS:

2 platans madurs

1 tassa de sucre moreno

2 ous

2 tassas de farina d’atmetlla

1 tassa de flocs de civada

1/5 tassa d’oli d’oliva suau

canyella

una culleredeta de vainilla

una culleredeta de llevat

un pols de sal

PREPARACIÓ:

Axafem els platans i els berregem amb el sucre, els ous, l’oli i la vainilla

En un altre vol berregem la farina d’atmetlla, la sal, i la canyella i el llevat

Ara berrejem tot junt

Preescalfem el forn a 200º

Posem tota la berreja en una maniga pastissera i umplim unes 3/4 parts dels motlles i enfornem uns 15 minuts

Sempre dependra de cada forn

 

Anuncis

Una resposta a “MAGDELENES DE PLATAN, FARINA D’ATMETLLA I CIVADA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s