ESPAGUETIS AMB MATO

INGREDIENTS

250g.espaguetis

200g. espinacs

200g. mato

4 grans d’all

oli

sal

pebre

PREPARACIÓ

Tallem a daus la carbassa

Tallem els alls filatejats

Posem oli a la paella i saltagem els alls i la carbassa , despues i afagim els espinacs i la meitat de mató i saltagem

Mentres bullim la pasta

Un cop bullida la colem i afagim a la paella i si li fa falta liquid i afagim una mica del caldo  de bullir la pasta i remenem tot

Ampletem i afagim la resta de mató

 

Anuncis

Una resposta a “ESPAGUETIS AMB MATO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s