PASTA DE FULL CREMA I FRUITA

INGREDIENTS:

1 lamina de pasta de full

1 ou

500g. de crema pastissera

fruita de temporada o la que mes ens agradi (maduixes,raim,platan,quiwi,pruna,cirera)

gelatina de poma

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Posem paper de forn a la plata i posem la pasta de full i cargolem una mica els 4 costats perque quan i posem la crema no surti

Punxem tota la base , la pintem amb ou i lènfornem a 180º uns 15  20 minuts que quedi cuita (la punxem perque no pugi)

La treiem del forn deixem refredar i escampem la crema i coloquem les fruites que mes ens agradin

I la pintem amb gelatina de poma perque ens quedi brillant

Es una postre molt bona

Anuncis

Una resposta a “PASTA DE FULL CREMA I FRUITA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s