REMANAT DE CARXOFES, ESPARRECS I XAMPINYONS

INGREDIENTS:

4carxofes

16 esparrecs

uns xampinyons

sal

oli

PREPARACIÓ:

Posem aigua i julivert en un vol,netegem i tallem les carxofes i les posem al vol, i posem julivert perque no ennegreixin

Tallem els esparrecs i reservem

Pelem i tallem els xampinyons

Posem oli a la paella i afagim les carxofes, els esparrecs i els xampinyons i couem posem sal i servim

Podem acompanyar amb una truita o afagir 2 ous a la paella i fer un remenat tot junt

 

Anuncis

Una resposta a “REMANAT DE CARXOFES, ESPARRECS I XAMPINYONS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s