INGREDIENTS:
60g. de nous pelades
200g. de surimi
un pot de gambes pelades (unes per decorar)
100g. de maionesa
2 alvocats
suc de llimona
50g. de ceba tendra
sal
pebre
PREPARACIÓ:
Posem les nous al vas i triturem 6 seg.vel.4, reservem en un bol
Ara posem el surimi i les gambes i triturem 5 seg.vel.4, afagim la maionesa i berregem amb l’espatula i reservem en un altre bol
Posem un alvocat, el suc de llimona la ceba, la sal i el pebre triturem 4 seg.vel.5
Al moment de servir tallem l’altre alvocat a lamines
Servim en forma de pilonets o en unes culleretes
1- Posem la barreja de surimi i gamba, unes micas de nous, alvocat i ceba i decorem amb talls d’alvocat , una gamba i uns grans de pebre rosa
Una resposta a “TARTAR DE SURIMI, GAMBES I ALVOCAT (THERMOMIX)”