TARTAR DE SURIMI, GAMBES I ALVOCAT (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

60g. de nous pelades

200g. de surimi

un pot de  gambes pelades (unes per decorar)

100g. de maionesa

2 alvocats

suc de llimona

50g. de ceba tendra

sal

pebre

PREPARACIÓ:

Posem les nous al vas i triturem 6 seg.vel.4, reservem en un bol

Ara posem el surimi i les gambes i triturem 5 seg.vel.4, afagim la maionesa i berregem amb l’espatula i reservem en un altre bol

Posem un alvocat, el suc de llimona la ceba, la sal i el pebre triturem 4 seg.vel.5

Al moment de servir tallem l’altre alvocat a lamines

Servim en forma de pilonets  o en unes culleretes

1- Posem  la barreja de surimi i gamba, unes micas de nous, alvocat i ceba i decorem amb talls d’alvocat , una gamba i uns grans de pebre rosa

 

 

 

 

Una resposta a “TARTAR DE SURIMI, GAMBES I ALVOCAT (THERMOMIX)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s