ENTRANT DE PA DE PESSIC VERMELL

INGREDIENTS:

PA DE PESSIC

60g. de pabrot del piquillo

2 ous

6og. de farina

una culleredeta de llevat

1 pols de sal

FARCIT

1 rull de formatge de cabra

una mica de llet

melmelada de pebrot vermell

olivada

PREPARACIO:

PA DE PESSIC

Preescalfem el forn a 190º

Triturem les pebrots del piquillo amb els rovells d’ou, afagim la farina i el llevat i berregem tot i reservem

Muntem les clares a punt de neu amb la sal i afagim a la berreja reservada

Posem en una plata de forn de uns 15×15 i enfornem uns 12 minuts

Treiem del forn i deixem refredar

FARCIT

Aixafem el formatge de cabra junt amb la llet per consegir una textura cremosa

Ara muntem els canapes:

Tallem el pa de pessic a cuadrets a sobre i posem crema del formatge de cabra, a sobre melmelada de pebrot i a sobre per ultim l’olivada

Un entrant diferent i molt bó

 

 

 

Anuncis

Una resposta a “ENTRANT DE PA DE PESSIC VERMELL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s