CANALONS DE BRANDADA CRUIXENTS

INGREDIENTS:

pasta filo

200g. d’oli d’oliva

3 grans d’all

500g. de bacalla dessalat sense espines

mermelada de tomaquet

PREPARACIÓ:

Amb les fulles de pasta filo fem els canalons amb uns tubs d’alumini, segellem la pasta al voltan del tub amb mantega fosa

Avui els e fet petits per aperitiu

Els posem el forn fins que estiguin ben rossets, i amb molt de compte treiem el tub  i reservem

Ara fem la brandada:

Escorrem be el bacalla i el deixem amb paper de cuina

Posem els alls i l’oli a la maquina 6 minuts, varoma, vel.3

1 minut varoma vel.4

Afagim el bacalla i triturem vel.6 fins que quedi una pasta homogenia i guardem en una maniga

Abans de servir umplim els canelons amb la brandada i acompanyem amb una mica de mermelada de tomaquet

 

 

Una resposta a “CANALONS DE BRANDADA CRUIXENTS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s