COCA DE PASTA BRISA AMB FIGUES

INGREDIENTS:

  • 500g. de vi negre
  • 500g. de figues
  • 1 base de pasta brisa rodona
  • 1 pell de llimona
  • 100g. de sucre
  • 2 claus
  • 1 pal canyella
  • 1 trosset de gingebre
  • crema pastissera

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Posem la pasta brisa en un motlle rodo la punxem amb una furquilla i posem un paper de forn al damunt i posem un pes  (jo i poso cigrons ) i enfornem uns

20 minuts

Treiem del forn i deixem refredar

Mentres en una olla petita i posem les especies, el sucre, la pell de llimona i el vi i deixem bullir i que se desfaci el sucre i afagim les figues tallades a quarts i

coem uns 3 minuts, passats els tres minuts  treiem les figues i reservem, i deixem que el vi i les especies reduexin per fer un xarop.

Ara umplim la base de pasta amb la crema i al demunt i posem les figues i abans de servir i posem el xarop

La crema no l’explicat perque ja la ting publicada

 

 

Anuncis

Una resposta a “COCA DE PASTA BRISA AMB FIGUES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s