INGREDIENTS:
- 80g. de farina
- 25g. de maicena
- llevat en pols
- 200g. de xocolata negre
- 100g. de mantega
- 100g. de formatge d’untar
- 50g. de mel
- 4 ous
- 100g. de sucre
- perles de xocolata de colors
PREPARACIÓ:
Preescalfem el forn a 180º
Untem el motlle en mantega i reservem
Tamisem la farina i el llevat i reservem
Desfem la xocolata al ball maria, un cop desfeta la treiem del foc i afagim el formatge, la mantega i la mel
A part batem els ous i el sucre i afagim a la berreja de la xacolata i per ultim i afagim les farines
Posem dins el motlle i enfornem uns 40 minuts pero vigilant que cada forn es diferent
Un cop fret desmotllem i afagim les perles de xocolata de colors
Els nens els agrada molt descobrir i remanar els ingrediens per fer la massa
El meu net sempre li agrada ajudar i fer coses ell