TIRAMISU AMB VASOS INDIVIDUALS

INGREDIENTS:

PA DE PESSIC:

  • 4 ous
  • 120g. de sucre
  • 135 farina

TIRAMISU:

  • 250g. de formatge mascarpone
  • 3 ous
  • 75g. de sucre
  • 1 vas de cafe
  • cacau pur
  • 1 pols de sal

PREPARACIÓ:

PA DE PESSIC

Preescalfem el forn a 180º

En un bol berregem els ous i el sucre ben berrejat, afagim la farina tamisada i berregem tot posem a la plata del forn un cop cuit a de quedar l’alsada mes o menys de un melindro

Enfornem uns 25 minuts i deixem refredar

Ara fem el café i deixem refredar

Separem les clares del rovell i reservem les clares

En un bol berregem el sucre, el formatge i els rovells

Muntem les clares a punt de neu amb un pols de sal i berregem a la berreja anterior

Ara tallem el pa de pessic la mida del vas  que poserem el tiramisu

Muntem el tiramisu:

Mullem pa de pessic amb cafe el posem al vas,afagim dos cullerades de la berreja, amb un colador i posem cacau,mullem un altre rodella de pa de pessic amb cafe l’afagim al vas

dos cullerades mes de berreja i mes cacau i aixi tots els vasos ( amb aquests ingredients en tenim per 6 vasos o el podem fer tambe amb una plata gran)

Els guardem unes hores a la nevera  o un dia per l’altre

Si no volem fer el pa de pessic, podem ferlo amb melindros

 

 

 

 

Anuncis

Una resposta a “TIRAMISU AMB VASOS INDIVIDUALS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s