APERITIUS DE PASTA DE FULL AMB BEICON I TONYINA

INGREDIENTS:

  • 1 base de pasta de full rectangular
  • 2 llaunes de tonyina petites
  • 1 paquet de daus de beicon tallat (o unes tires de beicòn)
  • 1 ou

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Tallem la pasta de full per la meitat, i cada meitat la partim amb 3 tires

Posem paper de forn a la plata i reservem

Agafem 3 tires de pasta de full, obrim les dos llaunes i treiem tot l’oli i posem tonyina a cada tira de pasta de fulli cargolem la tira de pasta de full i fem un

rulo amb les tres tires, ara les tallem a un gruix de dos dits i els posem a la plata del forn

Ara agafem les altres tres tires i posem els daus de beicon o les tires de beicón i fem el meteix que les de tonyina, les posem a la plata del forn

Deixetem l’ou i pintem la pasta de full, enfornem uns 15 minuts

i un bon aperitiu

 

Una resposta a “APERITIUS DE PASTA DE FULL AMB BEICON I TONYINA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s