ALBERGINIA FARCIDA

 

INGREDIENTS:

  • 2 alberginies blanques
  • 2 tomaquets
  • 1 ceba
  • 1 alvocat
  • parmassa ratllat
  • sal
  • flor de sal
  • pebre vermell
  • curcuma
  • oli

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Partim les alberginies per la meitat li fem uns talls salem i amanim amb  oli i les posem a la plata del forn i enfornem uns 20 minuts

Un cop cuites deixem refredar i buidem

Mentres tallem la ceba,els tomaquets i l’alvocat a talls petits i afagim la polpa de les alberginies berregem tot i afagim la flor de sal, la curcuma, el pebre

vermell i un bon raig d’oli i remenem tot

Omplim les alberginies i posem una mica de parmassa i llestes, molt bones.

Una altre manera de menjar alberginies

Anuncis

Una resposta a “ALBERGINIA FARCIDA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s