PRESSECS AMB ALMIBAR DE VI DOLÇ (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

  • 3 pressecs grocs
  • 125g. de vi dolç
  • 60g. de sucre
  • 1 culleredeta de suc de llimona
  • 1 pols de sal

PREPARACIÓ:

Tallem els pressecs per la meitat, treiem el pinyol i palem

Posem tots els ingredients a la maquina progremem 14 minuts,varoma ,gir esquerra vel. cullera, posem el cistellet sobre la tapa perque avapori el vi

Deixem refredar i podem servir

 

Anuncis

Una resposta a “PRESSECS AMB ALMIBAR DE VI DOLÇ (THERMOMIX)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s