INGREDIENTS:
- 800g. d’aigua
- 0li d’oliva
- 300g. d’arros
- 2 cogombres
- 2 tomaquets tallats a cuadrets
- unes olives negres
- unes olives blanques
- 10 fulles de menta
- 30g. de suc de llimona
- formatge tipo burgos d’arias
PREPARACIÓ:
Posem 50g. d’ oli, l’aigua i la sal a la maquina i progremem 8 minuts100ºvel- cullera
Posem l’arros al cistellet i posem a la maquina i coem 15 minuts a 100º vel.4
Deixem refredar l’arros i posem en un bol i reservem
Pelem i tallem els cogombres
Afagim al bol de l’arros els cogombres, els tomaquets, les olives i reservem
Per fer la vinagreta posem la menta, la sal, el suc de llimona i 100g. d’oli a la maquina uns segons vel.5
Afagim la vinagreta al vol de l’arros i remenem
Abans de servir i afagim el formatge avui i hem posat unes boles de burgos d’arias
Una resposta a “ARROS AMB VINEGRETA DE MENTA THERMOMIX”