BRAÇ DE PATATA AMB TONYINA I PERNIL

INGREDIENTS:

  • 5 patates
  • 2 tomaquets ratllats
  • 2 llaunes de tonyina
  • mayonesa
  • escarola
  • uns talls de pinya
  • pernil serra
  • mantega
  • olives

PREPARACIÓ:

1º Posem aigua al foc a bullir amb sal i afagim les patates amb pell i les coem un cop cuites deixem refredar

2º Pelem les patates les posem en un bol  i afagim una mica de mantega o una mica de beguda vegetal i triturem

3º Estenem un paper film sobre el marbre i afagim el pure de patata formant un rectangle, al damunt i afagim el tomáquet ratllat i al damunt la tonyina, ara ajudats del mateix

paper film cargolem i donem forma de braç, treiem el film i posem a la plata

4º Cobrim tot el braç amb mayonesa i decorem amb  el pernil i unes olives

Acompanyem amb una amanida d’escarola i pinya

 

Anuncis

Una resposta a “BRAÇ DE PATATA AMB TONYINA I PERNIL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s