FLAM I COCA DE CAFÉ

INGREDIENTS:

  • 4 ous
  • 600g. de beguda de cibada
  • 100g. de sucre moreno
  • 2 cullerades de café soluble
  • 50g. de farina
  • 4 cullerades de caramel liquid

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

En un bol batem els ous i el sucre , afagim el café i seguim remanant, ara i afagim la beguda de cibada i remenen

En un bol i posem una  tercera part de la berreja i afagim la farina i berrejem be

Posem el caramel liquid dins un motlle, i afagim la berreja dels ous que no te la farina i ara la que te farina tapem amb albal

Ara posem aigua en una plata per anar al forn i posem el motlle del flam i coem al bany maria uns 40 minuts fins que veiem que estigui cuallat sempre comprobant perque cada

es diferent

Es un flam diferent pero molt bó

 

 

 

Anuncis

Una resposta a “FLAM I COCA DE CAFÉ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s