TARTALETES DE LLOMBARDA I FORMATGE FRESC THERMOMIX)

INGREDIENTS:

MASSA

  • 25g. de farina d’atmetlla
  • 100g. de farina
  • 50g. de mantega
  • 15g.d’aigua freda
  • sal

FARÇIT

  • 125g. de fulles de col llombarda
  • 50g. de ceba vermella
  • 15g. d’oli
  • 25g. d’oporto
  • 15g. de panses
  • sal
  • pebre
  • 1 ou
  • 75g. de formatge fresc

PREPARACIÓ:

Posem tots els ingredients de la massa dins el vas 10seg.vel.10

Posem la massa en film i guardem a la nevera una estona

Ara dividim la massa en porcions i encamisem els motlles per fer les tarteletes i guardem al congelador un dia per l’altre

(avui he fet amb motlles de flam petits d’albal)

FARÇIT

Posem la col i la ceba al vas 10seg.vel.5

Afagim l’oli i sofregim 15 minuts 100º,gir esquerra,, vel.1, afagim l’oporto,les panses, sal, pebre i 2 minuts,varoma , gir esquerra , vel.1 , sense cubilet

Escorrem i reservem en un bol

Berregem el formatge i l’ou 15seg.,vel.5, afagim al bol de la col i ceba i berregem

Preescalfem el forn a 180º

Treiem les tarteletes del congelador i les omplim

Enfornem uns 25- 30 minuts sempre dependra de cada forn

I podem servir

 

Anuncis

Una resposta a “TARTALETES DE LLOMBARDA I FORMATGE FRESC THERMOMIX)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s