CREMA DE PORROS AMB BACALLÀ (APERITIU)

INGREDIENTS:

  • 300g. de porros la part blanca
  • 200g. de patata
  • 130g. de bacallà dessalat sense pell i sense espines
  • 400g. d’aigua
  • 40g. d’oli d’oliva
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ:

Posem les patates tallades a daus, el porro tallat, el bacalla i l’aigua al foc a bullir uns 25 minuts

Afagim l’oli i triturem, rectifiquem de sal i afagim una mica de pebre (tambe podem posar menys oli i una mica de mantega)

I podem servir, amb un raig d’oli i una fulla de julivert

El podem pendre fred o tebi

 

Anuncis

Una resposta a “CREMA DE PORROS AMB BACALLÀ (APERITIU)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s