COLL DE XAI CUIT A BAIXA TEMPERATURA AMB MERMELADA DE GERS

INGREDIENTS:

  • 1 coll de xai
  • ceba
  • pastanaga
  • conyac
  • farigola
  • pebre

PREPARACIÓ:

Posem el coll de xai a l’olla presio amb aigua i coem una hora a baixa temperatura

Un cop cuit treiem els ossos amb calent, guardem els ossos, i la carn la posem dins paper de film i enrrotllem que quedi ben apretat i guardem a la nevera (com si fos un canalo)

Posem els ossos a la cassola amb una mica d’oli que quedin ben rossos, afagim les verdures, la farigola, el conyac i el pebre i deixem coure unes dos hores

Ara colem i posem a la paella i deixem reduir que quedi la textura que mes ens agradi

Amb cuidado treiem el paper film del xai, tallem a rodelles i les pasem per la paella

Posem les rodelles de xai al plat una mica de salsa de la reducció i la mermelada de gers

Es un plat molt elaborat pero val la pena perque es molt bó

Una resposta a “COLL DE XAI CUIT A BAIXA TEMPERATURA AMB MERMELADA DE GERS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s