PASTIS SATCHER

satcher            INGREDIENTS:  

PA DE PESSIC:

  • 220g. de massapa
  • 50g. de sucre
  • 100g. de rovells
  • 80g. d’ous
  • 60g. de xocolata
  • 80g. de mantega
  • 50g. de farina
  • 20g. de cacau
  • 125g. de clares
  • 80g. de sucre

TRUFA CUITA:

  • 225g. de nata
  • 170g de xocolata

GLAÇA NEGRA BRILLANT:

  • 40g. d’aigua mineral
  • 270g. de sucre
  • 180g. de nata
  • 55g. de cacau
  • 4,5 fulls de gelatina
  • ALMIVAR
  • 50g. de sucre
  • 50g.d’aigua

            PREPARACIÓ:

PA DE PESSIC:

Montem amb les varilles alectriques el massapa , els rovells i els ous , ara i afagim el sucre i berregem tot i reservem

Fonem la xocolata i la mantega al microones i reservem

Tamisem la farina i el cacau reservem

Montem les clares a punt de neu amb el sucre

Ara avoquem sobre la xocolata la barreja dels ous i massapa i remenem,afagim la farina i cacau i finalment les clares muntades

Estirem la massa en 3 planxes de 1 cm de gruix i enfornem a 190º uns  10 minuts

TRUFA CUITA:

Posem la nata al foc quan bulli i afagim la xocolata i remenen que quedi desfeta i apartem del foc

Un cop freda reservem a la nevera

GLAÇA BRILLANT:

Hidratem la gelatina amb aigua freda

Ara posem la nata l’aigua i el sucre al foc  a bullir , quan bulli treiem del foc i afagim el cacau i pasem per el turmix sense incorporar aire.

Escorrem la gelatina i afagim remanem i colem ,guardem a la nevera

ALMIVAR:

Posem un casso al foc amb el sucre i l’aigua que es dissolgui el sucre  remenem i reservem

MONTEM EL SACHER

Posem una planxa de pa de pessic sobre el marbre, posem amb una cullera almivar,cubrim amb una capa de trufa, una segona planxa de pa de pessic , almivar i una capa de

melmelada de greds, la tercera capa de pa de pessic, mullem amb almivar, una capa fina de trufa i podem congelar

El dia de servir podem fer la glaça

Treiem del congelador posem la glaça i deixem a la nevera fins el moment de servir

 

                                             

                              

Una resposta a “PASTIS SATCHER

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s