INGREDIENTS:
PA DE PESSIC:
- 220g. de massapa
- 50g. de sucre
- 100g. de rovells
- 80g. d’ous
- 60g. de xocolata
- 80g. de mantega
- 50g. de farina
- 20g. de cacau
- 125g. de clares
- 80g. de sucre
TRUFA CUITA:
- 225g. de nata
- 170g de xocolata
GLAÇA NEGRA BRILLANT:
- 40g. d’aigua mineral
- 270g. de sucre
- 180g. de nata
- 55g. de cacau
- 4,5 fulls de gelatina
- ALMIVAR
- 50g. de sucre
- 50g.d’aigua
PREPARACIÓ:
PA DE PESSIC:
Montem amb les varilles alectriques el massapa , els rovells i els ous , ara i afagim el sucre i berregem tot i reservem
Fonem la xocolata i la mantega al microones i reservem
Tamisem la farina i el cacau reservem
Montem les clares a punt de neu amb el sucre
Ara avoquem sobre la xocolata la barreja dels ous i massapa i remenem,afagim la farina i cacau i finalment les clares muntades
Estirem la massa en 3 planxes de 1 cm de gruix i enfornem a 190º uns 10 minuts
TRUFA CUITA:
Posem la nata al foc quan bulli i afagim la xocolata i remenen que quedi desfeta i apartem del foc
Un cop freda reservem a la nevera
GLAÇA BRILLANT:
Hidratem la gelatina amb aigua freda
Ara posem la nata l’aigua i el sucre al foc a bullir , quan bulli treiem del foc i afagim el cacau i pasem per el turmix sense incorporar aire.
Escorrem la gelatina i afagim remanem i colem ,guardem a la nevera
ALMIVAR:
Posem un casso al foc amb el sucre i l’aigua que es dissolgui el sucre remenem i reservem
MONTEM EL SACHER
Posem una planxa de pa de pessic sobre el marbre, posem amb una cullera almivar,cubrim amb una capa de trufa, una segona planxa de pa de pessic , almivar i una capa de
melmelada de greds, la tercera capa de pa de pessic, mullem amb almivar, una capa fina de trufa i podem congelar
El dia de servir podem fer la glaça
Treiem del congelador posem la glaça i deixem a la nevera fins el moment de servir
Una resposta a “PASTIS SATCHER”