MAGDALENES DE PASTANAGA I FARINA INTEGRAL

INGREDIENTS:

  • 200g. de farina integral
  • 1 culleredeta de llevadura royal
  • 80g.de sucre moreno
  • 2 ous
  • 65g. de llet sense lactosa
  • 65g. d’oli
  • 2 pastanages ratllades
  • pell de llimona ratllada

PREPARACIÓ:

Batem els ous amb en sucre, afagim la llet i l’oli i continuem baten ,afagim la farina i el llevat

Palem i ratllem les pastanages i la pell de llimona i afagim i remenem tot junt

Posem dins els motlles i deixem reposar unes dos hores

Preescalfem el forn a 180º

Enfornem uns 15 minuts fins que estiguin cuites , els 15 minuts es orientetit perque cada forn es diferent

 

 

Una resposta a “MAGDALENES DE PASTANAGA I FARINA INTEGRAL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s