ENTRANT DE PASTA DE FULL

INGREDIENTS per 2 entrants

  •  2 cuadratsde pasta de full
  • 2 cullerades de melmelada de figues
  • 2datils o en temporada de figues, figues
  • encenalls de pernil (bo)
  • 2 culleredetes de formatge ratllat
  • reduccio de Pedro Ximenez

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180g.

Tallem dos cuadrats de pasta de full, doblegem una mica tot el voltant, punxem i posem uns cigrons crus i enfornem uns 15 minuts , els cigrons els posem perque al coure la

pasta de full no s’infli

Mentres tallem els datils , i ratllem el formatge

Un cop cuts treiem el cigrons, deixem refredar

Abans de servir

Al demunt de la pasta de full i posem la melmelada,els datils, els encenalls i el formatge ratllat i reguem amb la reduccio

 

Anuncis

Una resposta a “ENTRANT DE PASTA DE FULL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s