AMANIDA DE PARMASSA AMB FRUITES

INGREDIENTS:

  • escarola
  • enciam
  • canonges
  • cirarols
  • pabrot piquillo
  • raim blanc
  • raim negre
  • mango
  • parmassa enllascat
  • panses
  • nous
  • tonyina

PREPARACIÓ:

Tallem petita l’enciam, la col  i l’escarola, els cirarols i els raims per la meitat el pabrot a tires

Posem l’escarola,l’enciam ,la col i els canonges al fons del plat, al demunt i posem els raims,els cirarols,el mango ,el pabrot , i la tonyina , amanim amb  sal rosa o maldón, oli i afagim les nous, les panses i el parmassa enllascat

Tenim una amanida molt complerta

 

Anuncis

Una resposta a “AMANIDA DE PARMASSA AMB FRUITES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s