AMANIDA D’ENDIVIES AMB GULES

INGREDIENTS:

  • 1 endivia
  • unes gules
  • oli
  • vinagre
  • 2 grans d’all

PREPARACIÓ:

Posem l’endivia amb aigua i gel

Mentres tallem els alls laminats

Posem una paella al foc amb oli, afagim els alls que quedin rossos i afagim un raig de vinagre i les gules i remenem

Posem ll’endivia ven posada al plat i afagim les gules i amanim amb l’oli de escalfar les gules

Anuncis

Una resposta a “AMANIDA D’ENDIVIES AMB GULES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s