AMANIDA D’ENDIVIES AMB ESCAROLA ANXOVES PABROT CEBA ESCABETXADA

INGREDIENTS:

  • 1 endivia
  • escarola
  • pabrot piquillo
  • ceba escabetxada
  • anxoves

VINAGRETA

  • suc llimona
  • suc taronja
  • sucre
  • oli
  • vinagre

Les cantitats de la vinagreta al gust de cada u.

PREPARACIÓ:

Posem el suc de taronja,de llimona i el sucre al foc que desfaci el sucre ,treiem del foc i afagim l’oli i el vinagre remenem ben remenat i deixem refredar

Posem l’endivia amb aigua en gel

Mentres tallem l’escarola petita

Posem l’endivia al plat al demunt de l’endivia i posem l’escarola, ceba escabetxada, el pabrot i l’anxova

Amanim amb la vinagreta

Anuncis

Una resposta a “AMANIDA D’ENDIVIES AMB ESCAROLA ANXOVES PABROT CEBA ESCABETXADA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s