CALAMAR AMB CEBA

INGREDIENTS:

  • 2 cebes de figueres
  • 1 ceba morada
  • 12 calamar petits
  • sal
  • oli
  • sucre
  • conyac

PREPARACIÓ:

Tallem la ceba i reservem

Posem oli a la paella i la posem al foc i afagim la ceba i posem sal i deixem coure a mitja cocció i afagim una cullerada de sucre moreno i un raig de conyac i

deixem caramelizar

Afagim els calamars i deixem fer la xup xup uns minuts i servim

Anuncis

Una resposta a “CALAMAR AMB CEBA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s