AMANIDA DE CANONGES I GULES

INGREDIENTS:

  • 1 bossa de canonges
  • 1 paquet de gules
  • 3 grans d’all laminats
  • atmetlles crues
  • panses
  • oli d’oliva
  • vinagre balsamic

PREPARACIÓ:

Posem oli a la paella i afagim els alls a fregir, un cop rossos afagim el vinagre i les gules, remanem i apagem el foc

Ara posem els canonges al plat i afagim les gules i les atmetlles i les panses i servim.

Una amanida molt bona i diferent.

Anuncis

Una resposta a “AMANIDA DE CANONGES I GULES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s