MILFULLS DE PATATA I BOTIFARRA DE PEROL

INGREDIENTS:

  • 3 patates
  • 1 botifarra de perol
  • formatge ratllat
  • una ceba tendre

PREPARACIÓ:

Posem aigua a bullir amb sal

Rentem les patates i les bullim amb pell, un cop cuites deixem refredar

Mentres posem oli a la paella i sofregim una mica la ceba tendre tallada petita  que suï una mica,i afagim la botifarra sense pell i berregem tot

Preescalfem el forn a 200g.

Untem amb oli una plata del forn

Palem i tallem les patates a rodelles

Posem rodelles de patata al fons de la plata que quedi tot el fondo cobert posem sal,al damunt escampem barreja de botifarra i ceba,un’altre capa de patata

salem,mes barreja de botifarra i ceba i un’altre de patata, escampem el formatge  i gratinem al forn

I un milfulls molt bó i diferent

 

 

Anuncis

Una resposta a “MILFULLS DE PATATA I BOTIFARRA DE PEROL

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s