INGREDIENTS:
- 200g. de bacalla dessalat i sense espina
- 700g. d llet sense lactosa
- 2 grans d’all
- 50g. d’oli d’oliva ( mes el de fregir las croquetes)
- 80g. de mantega
- 180g. de farina
- sal
- 2 ous
- pa ratllat
PREPARACIÓ:
Posem el bacalla dessalat ,sense espina i la llet a la maquina i progremem 7 minuts,100º,gir esquerra.vel.cullera i colem i reservem el bacalla i la llet en dos
bols separats
Ara i posem els alls i l’oli 5 seg. vel.7, afagim la mantega progremem 5 minuts varoma vel.1, afagim la farina i sofregim 3 minuts,varoma,vel.2, afagim la llet i
remenem 10 segons,vel,6,
Afagim la meitat del bacalla i progremem 5 minuts 100º,vel 4, afagim la resta de bacalla el ultim minut i amb l¡espatula remenem tot
Treiem del bas ,reservem dins una plata ,tapem amb film i guardem a la nevera un dia per l’altre
En un plat i batem els ous i en un altre plat el pa ratllat
Posem oli a la paella la posem al foc
Donem forma a les croquetes les pasem per ou i per pa ratllat i posem a la paella , han de quedar cruixents per fora i toves per dins les posem en un plat
amb paper de cuina
I ja tenim un bon sopar que podem acompanyar amb una verdura al vapor
Tambe ens serveixen per un aperitiu
Una resposta a “CROQUETES DE BACALLA THERMOMIX”