CROQUETES DE BACALLA THERMOMIX

INGREDIENTS:

  • 200g. de bacalla dessalat i sense espina
  • 700g. d llet sense lactosa
  • 2 grans d’all
  • 50g. d’oli d’oliva ( mes el de  fregir las croquetes)
  • 80g. de mantega
  • 180g. de farina
  • sal
  • 2 ous
  • pa ratllat

PREPARACIÓ:

Posem el bacalla dessalat ,sense espina i la llet a la maquina i progremem 7 minuts,100º,gir esquerra.vel.cullera i colem i reservem el bacalla i la llet en dos

bols  separats

Ara i posem els alls i l’oli 5 seg. vel.7, afagim la mantega  progremem 5 minuts varoma vel.1, afagim la farina i sofregim 3 minuts,varoma,vel.2, afagim la llet i

remenem 10 segons,vel,6,

Afagim la meitat del bacalla i progremem 5 minuts 100º,vel 4, afagim la resta de bacalla el ultim minut i amb l¡espatula remenem tot

Treiem del bas ,reservem dins una plata ,tapem amb film i guardem a la nevera un dia per l’altre

En un plat i batem els ous i en un altre plat el pa ratllat

Posem oli a la paella la posem al foc

Donem forma a les croquetes les pasem per ou i per pa ratllat i posem a la paella , han de quedar  cruixents per fora i toves per dins les posem en un plat

amb paper de cuina

I ja tenim un bon sopar que podem acompanyar amb una verdura al vapor

Tambe ens serveixen per un aperitiu

Anuncis

Una resposta a “CROQUETES DE BACALLA THERMOMIX

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s