CIGRONS AMB POP I ESPINACS


INGREDIENTS:

  • 1 pota de pop tallada a rodelles
  • 2 cebes tendres tallades
  • 2 alls tendres tallats
  • un grapat de fulles d’espinacs tallades
  • 4 pabrots del piquillo tallats
  • 500g. de cigrons bullits

PREPARACIÓ:

Posem oli a la paella i la posem al foc i afagim les rodelles de pop i les saltegem una mica, ara reservem el pop en un plat, en la mateixa paella i fregim la ceba i els alls , quan

tinguem la ceba i els alls una mica daurats i afagim els pabrots i les fulles d’espinacs ,remanem una mica tot junt i afagim un raig de vermut ,deixem que avapori i afagim els

cigrons  i posem sal i deixem que facin la xup xup

Abans de servir i afagim les rodelles de pop reservades i una mica de pebre vermell

Un’altre manera de menjar els cigrons

Anuncis

Una resposta a “CIGRONS AMB POP I ESPINACS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s