COCA DE RATAFIA (THERMOMIX)

coca-ratafiaINGREDIENTS:

  • 100g. de farina  (arros,cigrons, blat de moro)
  • 100g. de sucre
  • 3 ous
  • 60g. d’oli
  • 70g. de ratafia Russet
  • 1 culleredeta de llevadura royal

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Separem els rovells de les clares

Posem les clares dins els vas i un pols de sal i muntem les clares vel.3

Un cop muntades reservem les clares en un bol

Ara posem els rovells i el sucre dins el vas i berregem a vel.3 uns 3 minuts ,i afagim l’oli i 50g. de ratafia i berregem uns 10 segons vel.1, afagim la farina i la

llevadura i berregem amb l’espatula

Avoquem al vol de les clares i berregem tot junt

Untem amb mantega o amb oli un motlle i avoquem la berreja i enfornem uns 25 minuts

Sempre vigilant perque cada forn es diferent

Un cop cuit deixem refredar una mica desmotllem, posem sobre una rejilla i avoquem la resta de ratafia i deixem refredar del tot i posem sucre pols

Es molt bona.

 

Una resposta a “COCA DE RATAFIA (THERMOMIX)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s