PASTA DE FULL AMB LLARDONS I CANYELLA

 


pasta-full-llardons
INGREDIENTS:

  • 1 base de pasta de full
  • 100g. de llardons
  • sucre moreno
  • canyella

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 200º

Estirem la pasta de full, escampem la canyella , el sucre i els llardons

Enrotllem la base de pasta, escampem sucre i aplanem una mica amb el corrou.

Posem paper de forn a la plata i posem la pasta de full

Enfornem uns 20 minuts pero vigilant perque cada forn es diferent

I tenim una postre facil i bona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s